Vil farvning af mit hår efter en permanent påvirke krøllen?

Adlyd ikke de gamle og foregiv ikke at være ung, smuk og rolig

 

Det var først efter jeg var halvtreds år gammel, at jeg fandt ud af, at jeg plejede at kunne lide det livlige jeg, men jeg ved ikke, hvornår jeg begyndte at holde af det stille og alene liv. Det kan være på grund af at se varmen i menneskelige relationer; det kan også være på grund af væmmelsen ved mellemmenneskelige forhold, der kan sammenlignes med hinanden…

I dette enkle og stille liv kan jeg ikke kun nyde årenes lethed, men også værdsætte enkelheden og uskylden bag velstanden.

Det stille liv, der er nævnt her, betyder selvfølgelig ikke, at du er ledsaget af ensomhed og ensomhed, og det tillader dig heller ikke at leve som en “usynlig person” i livet.

Dette er ikke kun en holdning til livet, men også en af ​​de bedst egnede levemetoder for midaldrende kvinder.

Så kvinder i 50’erne og 60’erne, lad dig venligst prøve at være stille. For kun når din krop og dit hjerte er virkelig stille, kan du høre din sande indre stemme og dine behov.

Skønhedsbloggeren, der dukkede op i dag, er en elegant dame, som lever meget stille.

Det tøj, hun vælger, er ikke det, der er for flamboyant og afslørende, men det almindelige, vi ser, og gennem deres fremragende matchningsevner er disse enkle og hverdagslige tøjstile mere moderigtige og innovative.

Hvis midaldrende mødre i 50’erne og 60’erne ikke har fundet deres egen matchende inspiration, kan de lige så godt lære af eller direkte efterligne hendes påklædningsevner.

En kølig, tør bomulds T-shirt er et sommeroutfit til kvinder, der kan lide et roligt liv. Det er ikke særlig luksuriøst, men med det delikate præg, som alle elsker, har det vundet offentlighedens gunst. Midaldrende kvinder med en lidt fed krop kan vælge en lidt løstsiddende T-shirt at have på, så de nemt kan skabe en ordentlig form samtidig med, at de er slanke og slanke.

En kvinde med et stille og fredeligt hjerte kan altid afsløre sit skjulte temperament usynligt. I livet kan de godt lide at bruge denne form for strikket cardigan med både alsidighed og funktionalitet til at fortolke den klare og generøse skønhed.

Små mødre ønsker måske at vælge en cardiganstil i taljelængde. Uanset om den er lagt over en kjole eller bæres alene med en nederdel, kan det overordnede look beskrives som kortfattet og elegant, hverken delikat eller glamourøst.

Skjortestilen med intellektuel og dygtig som hovedtone er også en af ​​de stilarter med den højeste udseenderate om sommeren. Vi kan tilføje lidt designelementer til almindelige styles, såsom folder, flæser osv., og matche dem med lette nederdele, som vil få folk til at føle, at de har uendelig kvindesmag.

Selvom det siges, at de nuværende nederdele er tøj, der kan matches hele året rundt, er den varme sommer for de fleste stadig de lette nederdeles vigtigste slagmark. Især de “pæreformede mødre”, der er fede på underkroppen, foretrækker at bruge den elegante nederdelstil til at frigive deres femininitet i denne romantiske og entusiastiske sæson.

Fordi temperaturen om sommeren er meget varm, er mødre, der kan lide at bære bukser, mest velegnede til at bruge friske og elegante hvide bukser til at løse den kedelige følelse, som sommeren bringer. Overkroppen bruger den “lindrende sommerfarve” skjorte med sine egne kølende egenskaber for at fortynde den nuværende tørhed og monotoni.

For midaldrende kvinder, der virkelig kan klæde sig ud, er et lille printet silketørklæde et symbol på smag; det er også et usynligt matchende værktøj. Til mødre, der er bange for varme, kan du lige så godt vælge dette lette og åndbare morbærsilketørklæde, der matcher. Uanset om det bindes om halsen eller på en tekstureret taske, kan det ændre tusindvis af stile på din krop.Read more at:black prom dress | blue prom dresses

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil farvning af mit hår efter en permanent påvirke krøllen?