Aldersreducerende outfits til modne søstre

Denne midaldrende “ældste søster”s “sommersans” brænder

 

Folk, der er i midaldrende, ønsker ikke at gøre sig selv for trætte, de skal lære at “afvise” og vide, hvordan man siger “nej”!

I det virkelige liv, jo klogere mennesker er, jo mere ved de, hvordan de skal afvise andre.

Når de står over for urimelige anmodninger fra andre, vil de beslutsomt afslå ved første gang. For efter deres opfattelse er det en meget dum ting at gå imod deres egne ideer for at tilgodese andre.

Faktisk, når du står over for andres urimelige krav, kun hvis du frimodigt nægter og siger nej, vil du ikke tilføje en psykologisk byrde til dig selv, og det er ikke let at overlade urealistiske fantasier til andre.

På denne måde vil du være mere tilbøjelig til at vinde andres respekt.

Og smagfulde midaldrende kvinder, udover at lære at afvise andre i deres handlinger, lærte de også at sige “nej” til “billige” outfits i deres egen dressing!

De med elegant temperament vil aldrig vælge noget tøj, der afslører deres figur, og de vil heller ikke vælge den hotteste modetrend, fordi de tiltrækker andres opmærksomhed; smarte og kloge, de kan lide at bruge enkelt og anstændigt tøj Style, og derefter gennem omhyggelig samlokalisering, udlede midaldrende kvinders elegante og intellektuelle charme.

Dagens deling er forårs- og sommertøjet, der passer til 45-årige kvinder. Vi kan lære af denne ældre bloggers outfitfærdigheder. Selv almindelige mennesker som dig og mig kan sagtens vise intellektuel charme.

sweater

Den rundhalsede, slanke strikke sweater-stil er meget velegnet til 45-årige kvinder at vælge i foråret og sommeren. Designet med rund hals med bløde kurver afslører halsudskæringen og fremhæver samtidig femininiteten! Ved at kombinere den lidt løse version med elegante toner og blot matchende et par afslappede bukser, kan du bære en slags koreansk dramaheltinde Feel, der viser ekstraordinært temperament.

cardigan

De strikkede cardigans om foråret og sommeren er hverken varme eller tunge.Når en 45-årig kvinde tager dem på, vil hun med det samme føle sig lidt mere romantisk i sit blide temperament.

Når vi matcher, er det eneste, vi skal være opmærksomme på, at undgå sløvhed.Vælg denne fremragende lyse cardigan-stil med betydelig blødhed, drapering og komfort. Alt passer.

skjorte

Siden begyndelsen af ​​foråret har skjorter med intellektuel som hovedtone fået en storslået debut. De retrostribede elementer, der er små og friske, under hensyntagen til det litterære og romantiske, er blevet den perfekte harmoni af arbejdspladsmoden.

For at vise den søde charme af lette og modne kvinder har designere lavet nogle geniale ideer på basis af klassikere, løs lille silhuet + aldersreducerende lille plisseret design, tag blot et par pendlerbukser på eller It is jeans, med en ubeskrivelig sans for mode og intellektuel pendling;

nederdel

Foråret blomstrer, og alle slags smukke kjoler begynder at debutere. 45-årige unge modne kvinder, ønsker at sprænge femininiteten, der er skjult for en vinter i denne romantiske sæson? Kan virkelig ikke undvære denne slags nederdel fuld af retro litterær atmosfære!

Bloggeren på billedet til højre er iført en plisseret nederdel med stærk sans for linjer.Farverne er trendy og moderigtige, med en legende sans for forår og sommer.Aldersreduktion er ikke naiv. Iført en hvid skjorte med sans for design, og hæve nederdelen efter behag, er selv stemningen smuk.

Bukser med brede ben

Efter at have gjort status over tøjet og haft det på i længere tid, vil du opdage, at folk, der godt kan lide at gå med brede benbukser, har en stærk og uhæmmet energi i knoglerne. Især inspirerer denne lette bukser med brede ben sansen for mode i lette modne kvinders knogler. Den er matchet med en slank vest og derefter lagt i lag med en vestfrakke af samme farve på ydersiden, hvilket giver folk en personlighed og en meget fræk følelse.

kjole

Kjoler er en klassisk stil til enhver alder eller figur. Uanset om den bæres alene om sommeren eller i lag om efteråret og vinteren, er den nem at have på og alsidig, og den har sin egen charme. Den er simpelthen midaldrende kvinders favorit!

Den sorte kjole med super skjult kød og tyndhed er et stilmærke for smagfulde kvinder. En slim fit, der fremhæver taljen og fremhæver feminine kurver. Kombineret med den stille, elegante og intelligente sorte tone har den både professionel aura og mode, som er mest velegnet til kvinder med smag.

silke tørklæde

Et af de mest klassiske elementer i lette modne kvinders outfits er silketørklæder. Nogle gange, selv i enkle og matchende outfits, så længe vi tilføjer et silketørklæde passende, kan vi afsløre den typiske franske elegance og high-end stil, så at den overordnede Stilen er mere trendy.Read more at:emerald green prom dress | white prom dress uk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aldersreducerende outfits til modne søstre