Den grundlæggende stil er moderigtig

Hvordan ser en 40-årig kvinde ungdommelig ud?

 

At tage alderen som et symbol og ikke være alt for ængstelig på grund af stigende alder eller ude af form er den sande mening med at leve et vidunderligt liv. For kvinder over fyrre år behøver de ikke bevidst at opretholde en pigeagtig tilstand eller skabe en åbenlys pige-følelse, endsige at låne ømt tøj for at svække deres alder og tage nogle anstændige og avancerede outfits til for at være i stand til at blive smukke naturlige.

01

Koordiner proportioner med en høj talje

Selv de kvinder, der vejer mindre end 100, vil have kropsfejl i forskellige aspekter, måske slaskede arme eller udviklede lægmuskler, som vil påvirke kvinders mentalitet mere eller mindre. Disse ydre faktorer vil dog ikke svække frigivelsen af ​​kvinders indre charme. Hvis du kan bevare en optimistisk holdning, kan du se dine egne mangler og ikke være for ringere. Endelig kan du ved at forskønne og modificere dit udseende også bevare en optimistisk holdning skønhed.

Uanset om det er en kvinde med et lille stel, en kort statur eller en fem-til-fem figur, kan hun skabe en høj talje, og en hvid højtaljet nederdel kan opnå denne effekt. Denne måde at skabe en høj talje på er enkel og bekvem, og nederdelen kan også skabe en ren og frisk æstetik. Den matchende top må ikke være for tyk Tynde skjorter og T-shirts kan strække underkroppens kurve sammen med den højtaljede nederdel.

Valget af kjolefarve har intet at gøre med justeringen af ​​andelen af ​​kvinder, men det vil begrænse visningen af ​​stil og bringe forskellige farvematchningsvanskeligheder. Hvis du føler, at de fancy farver påvirker synet og giver en følelse af rod, er det bedre at vælge nogle ensfarvede nederdele, der er generøse og grundlæggende.

For eksempel kan denne mørkeblå kjole også skabe et højtaljet look, og den indvendige kant lægges bedst ind i den, og så gennem farvekrympning og indsnævringsfordele optimeres taljekonturen og højden vises Konstruktionen af handlingen er ubesværet.

I udvalget af nederdele vil der nemlig være nogle forskelle i farve og længde. En enkelt sort kjole tilfredsstiller måske ikke kvinders højere stræben efter modesans. En polkaprikket nederdel kan bruges, og sort er integreret i den som baggrundsfarve, hvilket er meget alsidigt. De hvide prikker fjerner den kedelige følelse.

Denne polkaprikkede nederdel stiller ikke høje krav til konturerne af kvinders ben, og den er matchet med et tyndere indre lag for at skabe en mere iøjnefaldende talje. Fordi det indre lag er hvidt, er grænsepunktet mellem det og taljen skabt af den sorte nederdel særlig skarp, hvilket kan føre til justering af andelen af ​​kvinder lodret.

Bælter er også et must-have element for at skabe et moderigtigt look, især for de kvinder med brede silhuetter og oppustede figurer, undervurder ikke almindelige bælter, de hjælper med at optimere layoutet af tøj og forskønne kvindefigurer.

Dette outfit er helt sort, der kombinerer elegance og formalitet i ét. Det sorte bælte løftes op for at skabe en slank talje, og den sorte nederdel skaber en elegant skønhed, der fortynder tyngden af ​​sort, velegnet til arbejdspladsen eller nogle vigtige lejligheder.

02

De øvre og nedre farver er mere koordinerede

I de første ti dage af april er temperaturen ikke nok til, at kvinder direkte kan bære noget let og tyndt tøj, og det er nødvendigt at samarbejde med en frakke og bruge mindst tre genstande til at konstruere en harmonisk helhed. Stigningen i antallet af enkeltprodukter vil medføre friktion i farvetilpasningen.Hvis princippet om samme farve for over- og undertøj fastholdes, vil det visuelle billede blive mere koordineret.

Dette sæt outfits anvender kombinationen af ​​en mørkegrå top og en lysegrå nederdel.Den smarte skønhed skabt af nederdelen er særlig rig, og det enkelte produkt på overkroppen skaber en følelse af enkelhed. Jeg synes, denne slags tøj er meget let og tyndt, og du kan have en lang vindjakke på for at øge din aura.

De almindeligt brugte jakkeartikler om foråret er ikke mere end nogle få typer. Den lange vindjakke skaber en moden charme, og den blå denimjakke har karakteristika af aldersreduktion. Deres fordele er inkonsekvente.

En kortere blå denimjakke vil ikke være kræsen for kvinders højde, og den kan i øvrigt også indikere taljen, som kan forme højden. Denne form for enkelt produkt er ikke svært at matche. Det kan kombineres med nederdele af samme farve. Ekkoet af de øvre og nedre farver gør stilfortolkningen af ​​formen meget enkel.

Alle farver kan matches med den samme farve for at konstruere et komplet og generøst outfit, og det endelige farvevalg påvirker successandsynligheden for stylingen. Personlig hudfarve og skjorte passer ikke sammen, dette sæt outfits er naturligvis ikke kvalificeret.

Hvide genstande er altid kvinders “favoritter” De er ikke som sort tøj, hvilket vil føre til et ufrisket og alt for deprimeret udseende, hvis de ikke er forsigtige. Du kan vælge en hvid striktrøje og hvide løse bukser for et enkelt, men alligevel slankt look. Bekymring om manglen på fedme bragt af hvidt tøj, kan du bære en vest, der ændrer din figur.

03

Skab højdepunkter med farve

For kvinder i 40’erne vil de helt sikkert opsummere nogle matchningsrutiner, der passer til dem fra deres tidligere påklædningserfaring. For mange kollisioner af grundfarver er virkelig ikke interessante. Du kan bruge farver eller farvetilpasning til at konstruere højdepunkter.

Dette sæt outfits er et eksempel på samlokalisering. Valget af toppe og sko er meget hverdagsagtigt og jordnært. Højdepunktet er, at de valgte bukser er lyserøde. Dette farvesystem vil have en mere tilstedeværelse under baggrunden af ​​sort og hvid, hvilket reducerer følelsen af ​​monotoni.Read more at:lilac prom dress | grey prom dresses uk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den grundlæggende stil er moderigtig