Om sommeren er det mest behageligt at have T-shirts på, og det er nemt at matche uanset alder

Vil farvning af mit hår efter en permanent påvirke krøllen?

 

Vil farvning af mit hår efter permanent påvirke krøllen? Svaret er ja. Hvis du farver dit hår efter perm, vil krøllens elasticitet blive svækket, teksturen bliver værre, og krøllen bliver forstørret. Perm en lille volumen og re-farve håret har mindre effekt, og permanent en stor volumen og re-farve håret har en større effekt. Hårperm til fint eller beskadiget hår har en større effekt. Farvning af mørkt hår har ringe effekt på krøller, mens farvning af lyst eller bleget hår har stor indflydelse på krøller. Den største indflydelse på krøllen er brintoverilte i hårfarven Jo højere grad af brintoverilte, jo større påvirkning på krøllen.

Faktisk, uanset om du permanenter dit hår først og derefter farver dit hår, eller farver dit hår først og derefter permanenter dit hår, vil der være en indvirkning på hinanden. Så hvordan kan vi undgå eller reducere effekten af ​​perm og farvning på krøllen? Følgende vil dele den korrekte betjeningsmetode med først permanent og derefter farvning, for at minimere indvirkningen af ​​farvning på krøllen.

01

Reducer diameteren af ​​perm-stængerne

Uanset hvilken slags krølle du permanenter, vil det påvirke krøllens elasticitet mere eller mindre, når du farver dit hår. For at reducere effekten af ​​farvning på krøllen, vil mange erfarne frisører bevidst reducere stangens diameter, når de permanenter for at kompensere for forstørrelsen af ​​krøllen efter farvning.

Hvis målkrøllen for eksempel er størrelse 20, skal du vælge en stang i størrelse 18, når du permanenter dit hår. Efter permanentning vil krøllen blive lidt forstørret, og krøllen i størrelse 18 bliver omtrent på størrelse med størrelse 20, så du kan undgå virkningen af ​​varm og re-farvning på krøllen.

Hvis du vælger en permanent med små krøller, behøver du som udgangspunkt ikke overveje virkningen af ​​at farve dit hår. Fordi rulleformen er relativt lille, selv om der er en lille påvirkning, vil den ikke være for tydelig. Derfor er effekten af ​​at farve hår på små krøller meget lille. Permen med store krøller og store bøjninger har dog en forholdsvis stor påvirkning, hvis permanenten ikke er på plads, kan den få krøllerne lige efter farvning.

02

Vælg en lys mørk farve, når du permanenter store krøller

Hvis du vælger at krølle dit hår med store krøller, store bøjninger eller naturlige bølger, er det bedst at vælge en mørkere farve. Graden af ​​brintoverilte, der bruges ved farvning af mørkt hår, er lavere, og jo lavere grad, jo mindre effekt på krøller.

Det vil sige, at når man skal farve hår efter permanent, er det bedst ikke at farve for lys hårfarve, især den type hårfarve, der skal bleges. Jo lettere grad af hårfarvning, jo højere koncentration af brintoverilte, der skal bruges, og indflydelsen på krølningsgraden er også enorm. Især blegning har en god chance for at glatte krøllet hår.

Generelt vil folk, der kan lide at permanente deres hår, ikke farve meget lyse og lyse farver. For det første vil det påvirke krøllens elasticitet. For det andet vil den lyse farve få håret til at se særligt tørt ud efter farven falmer. Krøllet hår, især permanentet, vil se mere kruset ud. Den mørkere hårfarve har mindre effekt på krøllen, og farven falmer langsomt Selv om farven falmer, vil baggrundsfarven ikke fremstå for brunet.

03

Farvning og derefter strygning kan også undgå problemet med rulleforstørrelse

For tyndt eller beskadiget hår er selve hårets elasticitet svag, og retentionstiden efter permanent er meget kort. Farver du dit hår igen, er der en god chance for, at det krøllede hår bliver glat.

Hvis du tilhører denne type hår, ud over at være opmærksom på de to punkter nævnt ovenfor, er det bedst at vælge metoden til farvning og derefter permanent. Du skal også være opmærksom, når du farver dit hår, for efter at have farvet dit hår, vil farven helt sikkert falme. Så vælg ikke rødlige, orange, blålige eller grønlige hårfarver, da disse typer hårfarver falmer meget hurtigere end andre hårfarver. Det er bedst at vælge brun inden for 6 grader Denne farve er relativt stabil, farven falmer efter perm er ikke indlysende, og krøllens tekstur og elasticitet vil være bedre.

Hvis du er bekymret for at falme, kan du tilføje hårfarve til blødgøring ved permanentning, så farven kan suppleres efter blødgøring, og farven efter permanent er lysere. Hvis du opdager, at farven tydeligvis er falmet efter permanentning, skal du fjerne stangen og ikke vaske dit hår først, bland målfarven og 6% hydrogenperoxid 1:1 grundigt, tag fat i den falmede del med hænderne, tag fat lidt jævnt, og lad det stå i cirka 10 minutter Shampoo dit hår efter farven er blevet mørkere, så den falmede farve genopbygges.Read more at:black prom dresses uk | white prom dress

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om sommeren er det mest behageligt at have T-shirts på, og det er nemt at matche uanset alder