Midaldrende kvinder bør klæde sig sådan her

Sommer kollokationstips til 30-årige kvinder

 

Kvinder 30, siger farvel til den ungdommelige pigetid, har et vist økonomisk fundament og har mere selvtillid og ro, men der lugter ikke for meget fyrværkeri, og skønheden er helt rigtig.

Efter 30 års alderen omplacerede vi vores outfits, med mindre loli og mere enkelhed og intellektualitet, for at gøre vores outfits elegante og feminine, men også for at bevare en lille pigeagtighed. Det er måske det, vi gerne vil have på. Tag det.

Hvad skal 30-årige piger være opmærksomme på om sommeren, og hvordan kan de forbedre deres tøj

I dag vil jeg dele nogle praktiske kollokationsforslag til babyer, som kan hjælpe dig med at finde passende samlokaliseringsinspiration.

1 Om sommeren har vi mere udsat hud på.Hvis der er kød på armene, skal vi være opmærksomme på størrelsen på ærmerne, når vi vælger top. Kortærmede skjorter, der er tæt på armene, vil få armene til at se tykke ud, og ærmeløse skjorter bør også undgås.Valg af løsere flæsede ærmer vil øge følelsen af ​​sofistikering, og vil ikke vise tykke arme.

2Vælg løsere ærmer, længden er lidt længere, og ærmerne kan rulles lidt op, så slankeeffekten bliver rigtig god.

3 Lidt tykke piger anbefaler tøj med v-hals, hvad enten det er et bomulds-T, en skjorte eller en kjole, så har V-udskæringen den effekt at forlænge halsen, og den modificerer ansigtet rigtig godt.

4 Når små piger går i bukser med brede ben, anbefales det at vælge en tætsiddende top, som ikke ser oppustet ud. Piger med en tynd overkrop kan stikke hjørnerne af deres toppe ind i bukserne for at få dem til at se tyndere og højere ud. .

5. Piger med en pæreformet krop er også meget velegnet til at bære brede bukser, især papirposebukserne, der er populære i år.Valg af et højtaljet og taljeformet design kan godt dække vores tykke ben og store balder , hvilket får dem til at se tyndere og mere stilfulde ud.

6 Hvis du kan lide cigaretbukser, anbefales det at vælge en længde på ni eller otte, så anklerne er blottede og benene er lange.Med spidse sko er den pæn og tynd og høj.

7 Kvinder over 30 år foreslår at bruge flere nederdele om sommeren, uanset om det er en nederdel eller en kjole, kan du sagtens bære elegant og feminint.

8 Når du parrer med en nederdel, skal du vælge en højtaljet nederdel.Hvis det er en paraplynederdel med bred kant, anbefales det at vælge en kort, tætsiddende top, som er mere buet og tyndere.

9 Vælger vi en seler nederdel eller en ærmeløs kjole, kan vi sætte en let strik cardigan udenpå, som er særligt feminin og er særdeles velegnet til en 30-årig kvinde.

10 Til piger med kødfulde maver anbefales det at vælge et design med folder i taljen Folderne tilstræber mere plads ved taljen og vil ikke vise maven.

11 Når du vælger en nederdel til små piger, er længden enten lang eller kort Længden af ​​den korte nederdel er ved knæet, og længden af ​​den lange nederdel er ved anklen Begge typer nederdele er meget høje.

Piger med store 12 bryster er virkelig besværlige med at klæde sig om sommeren. Du kan lige så godt prøve de to ting, en krave og en skjorte, du vil blive meget positivt overrasket. Vælg en et-ords krave uden for meget pynt på brystet Stoffet er let og har en god drapering, som både er elegant og lidt sexet.

13. Fladbrystede piger vælger toppe med lille krave, som med det samme kan vokse en kop.

14 Efter 30-års alderen bør kvinder bruge mere spidse sko Jo højere tå, jo højere tå, hvilket kan forlænge benlinjen.

15 Piger, der går ind i den lette og modne afdeling, bør være opmærksomme på problemet med farvematchning, vælge den farve, der passer til dem, og ikke behøver at være for lyse, enkle og behagelige toner kan være iøjnefaldende. Prøv farvematchning med lav mætning, med effekten af ​​at vise hvidt og temperament, såsom røget pudder, barnlig blå, disgrå, måneskinshvid, ligegyldig kamel osv., som er meget velegnede til os efter 30 års alderen, minimalistiske og fremskreden.

16 Den samme farvekombination giver en følelse af luksus.

17 Hvis vi vælger tøj i klare farver, så prøv at vælge grundfarver til andre ting, såsom at matche med sort, hvid og grå kamel, som ikke ser fancy ud, men også tilføjer en følelse af luksus.

18. Til kombinationen af ​​mørke farver i hele kroppen kan du vælge en taske i lyse farver.

19 White har sin egen reflektor, som ikke kun gør ansigtet hvidt, men også ser meget frisk ud, når det matches med enhver farve.

20. Farven på sko, tasker og hatte er bedst at have samme farve som et bestemt stykke tøj, så det ser mere koordineret og avanceret ud.

21 Efter de fyldte 30 år er det det vigtigste for en kvinde at klæde sig ordentligt på, og det der passer dig er bedst.

22 Når vi køber tøj, er kvalitet vigtigere end kvantitet. Efter 30 års alderen bør vi være opmærksomme på smagen af ​​tøj. Hvis vi bruger 10 stykker penge på at købe et stykke tøj, er følelsen af ​​at have det på meget anderledes .

23 Organiser dit tøj, hold dit tøj rent og ryddeligt, stryg og flad dit tøj, før du går ud, uanset hvor dyrt det er, ser det billigt ud.Read more at:white prom dresses | yellow prom dresses uk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midaldrende kvinder bør klæde sig sådan her