Den mest populære vare om sommeren er T-shirten

Den populære “korianderfarve” i sommeren 2022, brug den ikke blindt

 

Farve kan altid formidle påklædningsstilen i den første tid. Grundfarver som sort, hvid og grå formidler en lavmælt og behersket stil, men high-end betyder ikke monotont, det kan også have en kraftig vitalitet. For eksempel er den populære “korianderfarve” i sommeren 2022 sådan en livlig, fed og super iøjnefaldende avanceret farve.

Korianderfarve er faktisk det vi kalder ægte grøn, som er meget tæt på BV-grøn, og har samme effekt som papegøjegrøn. Koriandergrøn fremmaner billeder fra postkontoret til grønne tog, fra Gwyneth Palotts sløje afslappethed til Keira Knightleys klassiske elegance. Fra oldtiden til nutiden har koriandergrøn aldrig trukket sig tilbage fra modescenen. Det har i det stille bidraget med sin egen unikke charmeværdi, hvilket efterlader et dybt indtryk på modeindustrien.

Sammenlignet med den populære bønnegrønne eller græsgrønne i de sidste to år, har koriandergrøn mere visuel effekt og retro-attitude. Dens adel og voldsomme temperament, som ser ned på det sekulære syn og ikke er prætentiøst, er netop dets mest iøjnefaldende sted.

En meget attraktiv farve som græsgrøn, selvom den ikke er afskåret af noget smukt design, er det svært at stoppe dens livlige duft og udstråling. I denne artikel, lad os tale om dressing færdigheder af koriander grøn.

1. Koriandergrøn skal finde den rigtige farve for at se godt ud

Fra et makroniveau er grøn en blanding af blå og gul, og blå har nuancer af nuancer, og gul har nuancer af nuancer, så grøn er naturligt varm og kold.

Den overordnede tone af koriandergrøn er relativt kølig, ikke den grå og diset skønhed, men den sarte og skarpe atmosfæriske skønhed, som har en ubeskrivelig tiltrækning og kan trække folks øjne ind i den livlige, elegante og højtidelige atmosfære, den skaber. , kan vende alt. væsener på hovedet uden bevidst.

Så hvordan låser du op for den koriandergrønne trend? Svaret er at finde den rigtige farve. Generelt skal du følge en regel: koriandergrøn er velegnet til at kombinere med farver, der også er seje.

√ Farvetilpasning type 1: bæres med samme farve

Flot farvematchning kan aldrig undslippe ordet “harmoni”. At bære den samme farve er det bedste valg til at skabe en high-end stil. Vælg et par koriandergrønne cropped bukser og match det med en bønnegrøn tyl top. Let og smuk fusion, harmonisk med hinanden for at komplementere hinanden, det visuelle oplevelsen er ekstraordinært koordineret.

Nøglepunkter: Jeg må sige, at grønt i sig selv er sprunget ud af den grundlæggende klassiske farveserie, der matcher alle. Hvis du ikke er en kvinde med fremragende temperament og en moderne aura, bør du ikke let prøve et stort område med grønt.

√ Farve Type 2: Grøn + Sort

En anden farve, der kan danse med koriandergrøn, er sort. Sort er farven, der rummer hundredvis af floder. Den kan være dyb og elegant. På en måde har koriandergrøn og sort skønheden ved en stille og dyb kunstnerisk opfattelse. Subtil, men alligevel genkendelig. Når du ikke ved, hvad du skal have på, kan du altid stole på et farveskema som sort + grøn.

Takeaway: Når du eksperimenterer med sådanne kombinationer, skal du holde vægten på farveproportioner adskilt. For eksempel demonstrerer dette sæt Look: en koriandergrøn skjortetop, retro oliemaleri-lignende farvematch på det krystalklare stof, der naturligt danner en følelse af visuel elegance, og det klassiske og elegante temperament er fri for det. Underdelene er matchet med en sort split lige nederdel, som gør den atmosfæriske stil ekstraordinært kraftfuld.

Farveforholdet på 55 point kan nemt få hele mennesket til at se kedeligt ud, så bloggeren matchede skoene og taskerne specielt med koriandergrøn til pynt, så grøn indtager hovedpersonens position og danner en perfekt lukket sløjfe af farvesystemet og fast. låser det visuelle fokus.

√ Farve Type 3: Grøn + Hvid

Når det kommer til den mest alsidige farve, er hvid absolut øverst på listen. Det er rent og ligegyldigt, elegant og avanceret er det, hvid har altid bevaret en holdning af ligegyldighed og ligegyldighed, ligesom det romantiske lys, der afsløres i det ødelagte, seje og rene, det er en æstetisk intention, der er svær at finde i verdenen.

Hvid ser ud til at være gennemsigtig og har ingen følelse af eksistens, men den kan røre mode på få minutter, og den såkaldte stille skønhed er nogenlunde sådan. Kombinationen af ​​hvid og koriandergrøn er en modemodel.

Nøglepunkter: Som vi nævnte ovenfor, er koriandergrøn velegnet til parring med cool-tonede farver, så prøv at vælge en gråtonet porcelænshvid til hvid. Looket på billedet ovenfor: en koriandergrøn poloskjorte + hvide jakkesætsbukser, der viser en enkel, smuk, moderne og moderigtig tone, og den livlige følelse af luksus er indlysende. Farvegradienten i dette outfit er særlig smart. På baggrund af lyse hvidt ser det grønne endnu mere blændende ud.

2. Vælg et blødt og flydende stof til at sætte gang i det grønne af koriander

Som farve med høj lysstyrke stiller koriandergrøn meget strenge krav til stoffets tekstur, det er trods alt en kølig farvematch, hvis den er foret med ru og billige stoffer, vil den fremstå særligt rustik og klæbrig. Lær af udseendet af fashionistaer, som ofte bruger flydende, skinnende stoffer til at komplementere de overdådige accenter af koriandergrøn.

For eksempel, i denne silkekjole er det lette, silkebløde og ubrudte silkestof som klukkende vand. Selv hvis det meget naturlige lys skinner på det, vil det se funklende og elegant ud. Dette er en iboende luksus, men det er ubeskriveligt. . Når den retro vaniljegrønne møder det bløde silkestof, spilles en klassisk og luksuriøs sang i blødheden, og kvinders lyse og elegante charme vises levende.

3. Lille område pyntet med vaniljegrønt

For første gang at prøve sådan en moderigtig vaniljegrøn, kan du starte med tilbehør, hvilket også er en almindelig metode for fashionistaer. En hvid kjole bæres på kroppen, og de enkle og glatte linjer skaber et løst og atmosfærisk rum, der giver brugeren mulighed for at svømme frit i nederdelen, og tilstanden af ​​afslapning og dovenskab opstår; det skræddersyede design af taljen fremhæver. karakterernes kurver, og det tilføjer en smule sexet charme til den enkle lille hvide kjole. Bare det at se på denne nederdel har allerede fået nok opmærksomhed. At bære en vaniljegrøn taske som pynt gør den dominerende og frie og nemme urbane aura endnu mere voldsom.Read more at:cheap prom dresses | mini prom dress

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den mest populære vare om sommeren er T-shirten