50, 60-årig "tante" sommertøj

Den mest smarte koreanske stil om sommeren

 

På et øjeblik er sommeren 2022 kommet. Tiden flyver så hurtigt Vil du også gerne forstærke din personlige charme og blive smukkere og smukkere denne sommer? Hvis du vil forstærke din charme, ud over at forbedre din frisure, er det vigtigere at lære at bære den, og så længe du finder den rigtige matchende stil, kan du blive smuk hele vejen, men mange unge damer vil lære at have på i forbindelse med påklædningen. Efter at have kørt mange omveje, kan du ikke finde det rigtige tøj, og det er nemt at afsløre dine egne mangler på grund af den forkerte matchning.

Så i dag vil jeg introducere dig til koreanske pigers outfits. Deres blide stil er meget spændende, og deres kropskrav er ikke så strenge. Uanset om du er lille eller høj, kan du lære det sammen. .

Samlokaliseringerne af koreanske piger er enkle og lette, og samtidig er de meget moderigtige. Når de vælger tøjstilen, foretrækker de basistøj, såsom basisskjorter. Dette element er meget enkelt for mange mennesker. Det findes, og en almindelig skjorte kan også vise en række forskellige stilarter i hverdagen. Skjorten er meget god at matche. Den er meget smuk med jeans eller en nederdel. For eksempel bruger bloggere denne form for skjorte med en let jakke. Blå jeans er også meget nem at farve om sommeren.

Når det kommer til must-have tøj om sommeren, tænker mange mennesker på shorts, for i den varme sommer vil det føles meget cool at bære shorts, og der er mange stilarter af shorts, denimshorts, jakkesætshorts, disse er alle meget populære tøj til fashionistaer Hvis du vil være mere moderigtig, kan du prøve denne lidt løsere brede benshorts med en konkav form, som vil se tyndere ud, når den bæres på kroppen. Den er god med T-shirts og skjorter.

Når man går i shorts, er det også et spørgsmål, som mange mennesker tænker over, hvilken slags sko der skal bruges under fødderne. Faktisk håber alle om sommeren stadig at have behageligt og cool tøj på, så du kan bruge denne enkle flade sandal til at skabe en konkav form, selvom den flade bund Sandaler er nemme at øge uden høje hæle, men de er behagelige at have på under dine fødder.At blotte dine vrist og ankler er også meget tynd, og du vil ikke føle dig kedelig.

Selvfølgelig, hvis en lille mand ønsker at vise lange ben om sommeren, er en af ​​de færdigheder, han skal lære, at være kort foroven og lang forneden, og når du vælger en top, kan du putte den ind i taljen på din bukser til at modificere din figur Brug denne måde at putte taljen på for at ændre proportionerne, og du kan nemt have lange ben og en lille talje.

Med hensyn til farvevalg af tøj, kan du også prøve mere simple lyse farver Det egner sig ikke at have for mørke farver på om sommeren. Tøj som brunt har en tendens til at føles lidt kedeligt. Du kan vælge denne slags lys khaki eller beige tøj, som er meget skånsomt for kroppen. Hvidt og khaki kan også vise din lyse hud. Hele personen er strålende.

En anden ting at være opmærksom på er at lære at bruge tilbehør til at dekorere, nogle unge damer og deres daglige slid er for ensformigt, så de skal bruge noget modetilbehør. Udover at have hatte og solbriller på om sommeren, skal du også matche dig selv med en moderigtig taske. Tasker er virkelig vigtige for kvinder. De kan berige dit outfit og er meget praktiske. Ligesom disse koreanske damer kan parret med en simpel messenger-taske også fremhæve deres modesans.

Samtidig skal vi også være opmærksomme på tøjets udgave.Om sommeren anbefales det ikke, at alle går i tøj, der er for slankt.Tøj, der er for tæt på kroppen, er let at føle sig fastholdt, og det er let at afsløre ulemperne ved din figur Der vil være nogle høje krav til din figur Små feer som ikke er så slanke kan vælge en lidt løsere udgave når de har tøj på, men vær opmærksom på kombinationen af ​​elastik og stram, så de kan ændre deres figur. Især skal taljen være så tæt som muligt for at undgå oppustethed.

Jeg har forklaret matchningen af ​​grundlæggende stilarter. Faktisk kan de fleste af pigerne om sommeren stadig godt lide at bære nederdele, især de koreanske piger. Matchningen af ​​disse lange nederdele er meget skånsom. Hvis du vil have nederdele på om sommeren, skal du kan Prøv en lang nederdel med denne længde under knæet og over anklen, hvad enten det er en kjole eller en nederdel, denne længde er forholdsvis sikker, og kombiner den så med forfriskende sandaler og høje hæle, det vil ikke føles tungt, men Kan være højere og tyndere.

Farverne på de nederdele, som disse koreanske damer og søstre matcher, er også relativt forfriskende. Hvid eller pink ser meget blid ud, og de ser slet ikke kedelige ud. Farven og stilen på hele looket har en tendens til at være blid, hvilket er virkelig velegnet til dating.

Frøken Han, er du begejstret for disse blide tøj? Hvis du ikke har nogle ideer, kan du følge dem for at lære at style. Hvert outfit er fyldt med charme og har en høj grad af pasform. Hvis du vil blive smuk, så handle hurtigt.Read more at:ball gown dress | www.formaldressuk.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50, 60-årig "tante" sommertøj