Hvordan ser "midaldrende kvinder" elegant ud?

Hvorfor bærer den 30-årige “ældste søster” det sådan?

 

Der er sådanne kvinder omkring os.

De med deres eget milde temperament er som en elegant lille blomst, der blomstrer i verden; de er elegante i temperamentet, de vil hverken vise deres egen klogskab frem, og de vil heller ikke pege på andres liv…

De møder livet altid med en positiv indstilling.Selv om de ikke har en fantastisk skønhed og ujævne figurer, kan de vinde andres anerkendelse og opmærksomhed med deres gode dressingsmag.

I dag vil jeg gerne dele en jordnær blogger med dig. Hun er 30 år og derover. Hun kan især godt lide at bruge nogle enkle og klassiske styles, og så bruge nogle omhyggelige påklædningsteknikker til at vise sin blide og modne charme skarpt og levende.

Lad os nu lære hendes påklædningsevner sammen!

Komfortable og åndbare T-shirts, der kan nå frem til midsommer, dens komfortable og forfriskende selvstændige egenskaber er nøjagtigt i tråd med vores påklædningsbehov og viser en afslappet og afslappet påklædningsattitude. Den lidt slanke pasform er nøglen til at være tynd, og den lidt hårde stofstruktur er grunden til, at vi bærer skinny.

Strikkede cardigans i midsommer er skånsomt damemodetøj, og de er også et aldersreducerende værktøj til modne kvinder.

Versionsdesignet med tilstrækkelig margin er tilliden til god tolerance og ikke at vælge folk. Harmoniske, rene toner, der hjælper os med at fange lys og fri romantik. Uanset om den er matchet med en kjole eller en nederdel, afsløres temperamentet og den bløde side af kroppen med det samme!

For blide kvinder, der ikke har tid til at pynte sig selv, er det sidste i en sommergarderobe en elegant kjole.

Det pæne og bløde design + komfortable stoffer fortolker modeessensen af ​​”LESS IS MORE”. De sarte trykte elementer er jævnt trykt på nederdelen, svajende, når de går, hvilket fremhæver kvinders elegante charme.

Med en løs A-line nederdel er den velegnet til “pæreformede piger” med en fed underkrop. Den blussede nederdel svajede modne kvinders elegante charme. Match den med en slanktsiddende skjorte, og stikk derefter forneden ind i nederdelens talje for at danne en naturlig stablingstilstand, som gør det nemmere at skabe en X-formet figur.

Bukserne med lige ben, der kan dække kødet og vise evnen, er arbejdspladsens hellige produkter for kvinder, der elsker skønhed. Vil du have en tekstur på, kan du lige så godt prøve en buksestil med kraftig drapering.Ved hjælp af hudvenlige, behagelige og åndbare stoffer kan du opleve en let og smuk modesans.

I blide kvinders garderobe er den bløde og tynde morbærsilkefirkant en af ​​de uundværlige praktiske ting i de fire årstider. Bloggeren på billedet til højre valgte en hvid lys strikket sweater med sort paraplynederdel.Mellem den slanke hals lyste et lille firkantet silkehåndklæde det overordnede temperament og aura op!Read more at:prom dresses | prom dress shops uk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan ser "midaldrende kvinder" elegant ud?