Hvorfor bærer den 30-årige "ældste søster" det sådan?

Det er bedst ikke at bære mørke lange styles i varm sommer

 

Alle vælger tøj efter den aktuelle temperatur, især når det kommer til bukser. Efter sommeren kan du prøve at holde dig fra sorte bukser så meget som muligt, det ser kedeligt ud, og det er især nemt at bringe en lummer følelse. Du kan prøve følgende shorts for at øge visningsområdet for huden og kurven på benene, som er behagelige og viser lange ben.

01

Hovedsageligt sorte, hvide og khaki shorts

Shorts er et særligt sejt og pænt element. Designet er kort, men det har bestemt høj praktisk værdi. I valget af farver kan der hovedsageligt bruges sort, hvid og khaki. Disse tre typer farver har et fælles træk, det vil sige, at farvebegrænsningerne ikke er indlysende, de skabte outfits er ofte meget generøse, og farverne danner en bedre følelse af tolerance.

Ligesom disse korte hvide shorts kan den give en særlig afslappet atmosfære, og den kan også bruges sammen med nogle lyse genstande. Dette er for at bryde igennem matheden i kombinationen af ​​kedelige farver og få formen til at få visse visuelle højdepunkter.

Farveudvalget af shorts er relativt bredt, men hvis du forfølger en enkel påklædningsoplevelse og vil bruge lidt tid på at skabe en harmonisk og komplet form, kan du tage sorte eller hvide shorts. Disse farver er som udgangspunkt kvinder i alle aldre. kan bruges universelt, og den har ikke alt for tydelige begrænsninger i brugen.

Dette sæt outfits er matchet med en sort T-shirt og sorte shorts, som bare kan øge det blottede område af benene for at vise hudfarven og ødelægge matheden i den sorte. Sådan en enkelt produktmatchningstilstand kan øge slankeeffekten. , samtidig med at det hjælper kvinders lægkurve med at forlænge.

Sort og hvid er naturligvis to uundværlige farver til dagligt brug Udover disse to typer farver kan du også forberede khaki shorts Denne farve er ikke så ekstrem som hvid og sort Mild effekt og inkluderende egenskaber.

De løsere kakishorts vil aldrig være for restriktive på grund af buksernes smalle. Jo mere afslappet du er, jo mere skal du bruge den afslappede eller simple kjole for at få dig selv til at se mere afslappet ud. Tilføjelsen af ​​disse shorts er meget på sin plads, og det kan også give kvinder mulighed for at vælge toppe efter behag.

02

T-shirt + shorts

I denne høje temperatur og intensive sommer vil du måske bruge shorts som hovedgenstand og bruge dem til at samarbejde med forskellige toppe. Her vil jeg introducere en matchende metode, som alle nemt kan acceptere. T-shirts og shorts bruges sammen. Jeg tror, ​​at de fleste vil forberede disse to typer genstande i deres garderobeskabe med en jordnær stil.

I valget af T-shirts kan du forsøge at fokusere på simple styles.Den har ligesom denne hvide T-shirt forskellen mellem løs og selvdyrkning. Denne T-shirt afslører førerens stramme linjer, og med de brede fem-femtedele shorts vil den også være ekstraordinært uhæmmet og generøs.

For de små og slanke kvinder kan de bruge slanke hvide T-shirts til at afsløre deres tynde linjer, mens bredt og stort tøj vil få deres skeletter til at virke mindre, og stramme T-shirts kan få dem til at vise deres fordele og skabe iøjnefaldende bølgende linjer.

For eksempel denne korte hvide T-shirt, det er tilstedeværelsen af ​​udseendet og atmosfæren, der kan få den kvindelige mavekurve til at vise sig lidt. Halsudskæringen på denne vare bliver større, hvilket strækker halsen meget.Med løse shorts i en mere enkel farve, kan den vise et meget behageligt dagligt slid.

03

skjorte + shorts

Nogle kvinder ønsker at skabe et mindre afslappet outfit, så T-shirts er ikke inden for deres overvejelser, især nogle genstande, der er for hiphop eller for afslappede, hvilket ofte reducerer deres modne charme. . Kombinationen af ​​skjorter og shorts kan bruges til at balancere de sofistikerede træk ved skjorter med den afslappede charme ved shorts.

Ligesom denne marineblå silkeskjorte ser den meget avanceret ud, og den føles godt at røre ved. Den kan vise en let glans og forbedre formen og niveauet af hele outfittet. Den er matchet med alles foretrukne og pålidelige hvide shorts. Tilføjelsen af ​​et bælte kan føre til en udvidet underkrop og en mere slank benform.

Forskellige typer skjorter kan matches med shorts.For at undgå at bære en afslappet og uhæmmet tone, kan du vælge sorte skjorter for at styrke det stabile temperament og holde kvinders generelle tilstand moden.

Der er ingen grund til altid at bruge hvide shorts og sorte skjorter. Selvom denne farvematchning er ligetil og effektiv, generøs og kortfattet, er den faktisk for populær. Du kan lige så godt bruge khaki shorts, der også er meget rummelige.

Denne sommer er sorte bukser formørket, og alle former for shorts kan være på modescenen, der gør optrædener og optrædener konstant. Den kan matches med skjorter og shorts i forskellige farver, hvilket er generøst og avanceret.

Ligesom disse blå denimshorts er det et vigtigt element, der bevarer effekten af ​​at reducere alder. Den kan matches med en råhvid skjorte. Gennem kombinationen af ​​farver dannes en forfriskende atmosfære.Read more at:short prom dresses | prom dresses 2022 uk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor bærer den 30-årige "ældste søster" det sådan?