Denne midaldrende "ældste søster"s "sommersans" brænder

De klassiske elementer i den fede bedstemor

 

Som man siger, mode er en cirkel. Denne sætning er slet ikke forkert. Jo mere klassiske elementer er, jo mere kan de modstå testen af ​​modebølger. At vælge klassiske stilarter fra forskellige modeelementer vil helt sikkert skabe en tidløs stil. For midaldrende og ældre kvinder, de forfølger ikke blindt trends som unge mennesker, men foretrækker klassikere.

Det stribede element ser ud til aldrig at have været ude af mode i modeindustrien, dets eksistens kan perfekt kombinere de to farver uden nogen følelse af selvmodsigelse.

Striber er tidløse og rigere i farver

Da det stribede element er valgt, etableres den overordnede enkle tone, som ikke vil give folk en alt for lækker visuel oplevelse, men den er let at matche og holdbar.

Klar rød og frisk hvid er kombineret med stribede elementer, som er livlige og farverige uden at være for fancy. Sammenlignet med vandrette striber kan lodrette striber give en mere slankende effekt. Denne vandrette stribede top bruger et V-udskæring design, som blotlægger en del af huden på nakken, slankeeffekten er umiddelbart tydelig, og den kan også spille en rolle i at forlænge halslinjen.

De lodrette folder har effekten af ​​langsgående strækning, især nederdelens plisserede form, som godt modificerer monotonien i abrikosfarven, hvilket gør hele mennesket mere fleksibelt og naturligt. De små detaljer i hatten og nederdelen, der ekko op og ned gør Dette sæt opnår en højere grad af enhed af pasform.

De grønne og hvide striber matchede de hvide bukser perfekt i farven, hvilket også gjorde looket mere minimalistisk. Til den daglige fritid er midaldrende kvinder mere opmærksomme på komforten ved styling, så hverken toppen eller bukserne sidder særligt tæt. Hvis du føler, at skulder- og nakkelinjen ikke er perfekt, er v-halsen dannet af hættedesignet af tøjet kan også justeres. Modificeret kan den tredimensionelle effekt af den vævede top hat få den sarte og kompakte ansigtsform frem og skabe et lille V-ansigt.

Et elegant look er altid uadskilleligt fra en nederdel. Selvom dette look kun bruger to farver som hovedfarve, er det stadig en high-end marineblå. Følelsen af ​​ekstravagance bevarer ikke kun roen fra mørke toner, men er også mere elegant end andre farver For at være mere synlig, for at kunne få en højere afkastrate i mængden. Den højtaljede nederdel er matchet med en kort top, og kroppens andel er optimeret.Jeg mener, at under den løse nederdel, er der ingen grund til at bekymre sig om en lidt fed krop.

Selvom folk er midaldrende, kan de stadig ikke afvise den aldersnedsættende effekt af hagesmække. Vælg et par brede bukser til daglig fritid for at bevare komforten. Den vaskede røggrå er fuld af retro-smag, især bæltedesignet ved seler, som en cowboypige Den generelle personlighed er fuld af tekstur Den hvide og grønstribede top bruges som inderste lag, og farvekontrasten er også stærkere Den friske grønne er altid uimodståelig i forsommeren.

Sammenlignet med fedme af vandrette striber, har lodrette striber med en løs version en bedre effekt til at dække kødet og vise tyndhed, især de blå, hvide og røde striber, der bruges på halsudskæringen, er meget gode konturer. Stik tøjet ind i nederdelen, kombineret med udsmykningen af ​​bæltet, selvom folk er midaldrende, kan de stadig vise en lille talje. Efter at tasken er på bagsiden, forbedres den generelle tekstur.

Blandt de mange stribede elementer er det kun sort og hvid, der er mest til at tage fejl af. Når den stribede top bruges som inderste lag, kan en denimtop gøre formen mere lagdelt Den tredimensionelle version af denimen kombineret med stift stof er fuld af personlighed Symbolet på baseballkasket, hele mennesket føler sig mere energisk efter at have båret en baseballkasket, som er det første valg for midaldrende og ældre kvinder til at reducere deres alder.

Ud over stribede elementer er der mange modeelementer, der har bevaret en plads i klassikerne, og du kan ikke gå galt med at vælge en nederdel, der matcher den i forsommeren.

De klassiske elementer er ikke til at gå glip af, at tilføje grøn er mere sommer

Eksistensen af ​​grøn ser ud til at byde velkommen til sommerens ankomst, og friske farver giver altid folk en forfriskende visuel nydelse, hvilket er charmen ved farver.

Farven på denne grønne nederdel er mørkere, så den vil ikke se brat ud, når den kombineres med sort. Ingen kan nægte det bløde stof i den strikkede top. På dette tidspunkt, hvis en blomstret skjorte bruges som det inderste lag, er den overall. lagdelt skønhed skabt er atmosfærens virkelige artefakt.Nederdelstoffet er relativt fladt, men taljen danner stadig naturlige folder, og det løse design kan gå uden pres.

Når det dybe grønne møder de klassiske plaid-elementer, lægger det et flot grundlag for denne stil. Den visuelle effekt, som de grønne og blå plaid-elementer skaber, giver folk en rig visuel oplevelse, og toppen er også lavet af armygrøn. hovedfarven, til lyse nederdele er toppen naturligvis mere elegant, hvilket er meget velegnet til dem, der tager den blide vej.

Selvom denne stil bruger grøn som hovedfarve, vil følelsen skabt af forskellige grønne nuancer også være anderledes. Den mørkegrønne brugt i tasken og det blanke læderstof er kilden til den eksklusive stil i hele sættet. printet mønster dannet af kombinationen af ​​lysegrøn og mørkeblå repræsenterer længslen og opfattelsen af ​​vitalitet i forsommeren.Den stramme top er matchet med en løs nederdel, og taljen er særlig naturlig.

Selvom top og nederdel er blå og grøn for at danne en tydelig farvekontrast, kan den grønne stribe på toppen også genkende den grønne nederdel.Om det er en lang bomulds- og hørnederdel eller en strik cardigan, er den ekstra hudvenlig i Blød, med velsignelsen af ​​vævede hatte og kurve for at skabe en naturlig atmosfære, mere i tråd med sommerstemningen.Read more at:burgundy prom dresses uk | black lace prom dress

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne midaldrende "ældste søster"s "sommersans" brænder